VR is offline


Doorloop de volgende stappen in het geval u de website van het vaccinatieregister niet meer kunt bereiken:

Regenboog raptor

Krijgt u volgende afbeelding in beeld en verdwijnt deze niet na een refresh (F5), neem dan telefonisch contact met ons op. Dit duidt op een probleem met de server.

Serverstoring

In alle andere gevallen gaat u naar de volgende stap.

Timeout

Bent u nog ingelogd in het Vaccinatieregister en krijgt u de rode melding timeout boven in beeld, ga dan uw internetverbinding na in de volgende stap.

Is er een internetverbinding?

Hoewel vanzelfsprekend, blijkt dit toch de meest voorkomende oorzaak van dit probleem te zijn.

  1. Probeer een andere website dan het vaccinatieregister te benaderen. Mocht dit niet lukken, bespreek dan met uw systeembeheerder de status van uw internetverbinding.

  2. Bevestig een stabiele internetverbinding na het bereiken van de alternatieve website en probeer nog eens vaccinatieregister te bereiken d.m.v. een verversing van de pagina (toets F5).

  3. Is VR nog steeds niet bereikbaar, ga dan naar de volgende stap.

Bekijk de status van onze provider

Vaccinatieregister wordt aangeboden via een externe provider. In zeldzame gevallen kunnen providers wel eens uitvallen. In dat geval zullen wij u tijdig op de hoogte stellen.

De applicatie wordt gehost door Linode in Frankfurt, bekijk via deze link of deze nog online is. Bekijk de status onder het kopje Regions, naast EU-Central (Frankfurt). Meestal duurt de uitval niet langer dan een uur.

Nog steeds niet bereikbaar

Lukt het ondanks bovenstaande stappen nog steeds niet om verbinding te krijgen, neem dan contact met ons op.

Zie ook